Contact Dermatologie

Afsprakenlijn 24/7

0900 81 86 (lokaal tarief)Locatie Venlo

Routenummer 9 op de begane grond

(077) 320 68 48

 

Locatie Venray
Routenummer 71 op de 1e verdieping

(0478) 52 24 26

 

Regiopoli Panningen (alleen op dinsdag)

J.F. Kennedylaan 231

(077) 306 64 66

 

E-mail   

infodermatologie@viecuri.nl

Locatie Venlo

Routenummer 9 op de begane grond

(077) 320 68 48

 

Locatie Venray
Routenummer 74 op de 1e verdieping

(0478) 52 24 26

Onderzoek aan arm

Behandelingen spataderen

Na het onderzoek op onze polikliniek adviseren wij welke behandeling het beste bij u past. Wij bieden onderstaande behandelingen aan.

 

Sclerocompressietherapie

Met sclerocompressietherapie spuiten we kleine oppervlakkige spataderen weg. We sluiten de spatader met behulp van vloeistofinjecties. Andere, gezonde aderen nemen dan de bloedsomloop over. De ingreep is nagenoeg pijnloos en gebeurt poliklinisch. Na de behandeling draagt u een aantal weken een lichte elastische kous. Lees meer in de folder 'sclerotherapie'.

 

Foam-echosclerocompressietherapie

Bij foam-echosclerocompressietherapie spuiten we grotere spataderen met schuim dicht. Dit zorgt ervoor dat de spataderen verschrompelen en verdwijnen. Dit is een poliklinische ingreep en duurt ongeveer 10 minuten. Na de behandeling draagt u een aantal weken een lichte elastische kous.

 

Ambulante flebectomie volgens Müller

Bij een flebectomie verwijderen we met kleine sneetjes in de huid de oppervlakkige dikkere spataderen. De ingreep gebeurt met plaatselijke verdoving en duurt ongeveer 45 minuten. Deze behandeling heeft een korte herstelperiode met een goed cosmetisch resultaat.  Na de behandeling draagt u een aantal weken een lichte elastische kous. Lees meer in de folder 'ambulante flebectomie'.

 

VNUS Closure Fast (radiofrequente endoveneuze ablatie)

Bij deze ingreep sluiten we de grote inwendige spataderen met radiofrequente energie oftewel 'magnetrongolven'. Deze ingreep vindt plaats op de polikliniek en duurt ongeveer 45 minuten. Na de behandeling draagt u een aantal weken een lichte elastische kous. Lees meer in de folder 'VNUS Closure Fast'.

 

Perforantectomie, crossectomie

Bij een perforantectomie binden we een lekke verbindingsader tussen de oppervlakkige en diepe aderen dicht. Wanneer dit in de lies of in de knieholte gebeurd noemen we dit een crossectomie.

Scroll voor meer informatie