Dagverpleging
Contact Dagverpleging

 Locatie Venray

routenummer 92

(0478) 52 21 30

Verpleegafdeling

Voorbereiding op uw opname

Ziekenhuispas

Neem bij elk bezoek aan het ziekenhuis uw ziekenhuispas en een geldig legitimatiebewijs mee. Het is altijd verstandig om ook uw Actueel MedicatieOverzicht (AMO) mee te brengen. Wij raden u aan om kostbaarheden, zoals sieraden, thuis te laten.

 

De dag van de opname

Op de Dagverpleging meldt u zich aan de balie. Een medewerker van het verpleegkundig team zal u ontvangen en brengt u naar uw kamer.

 

Begeleider

Uw begeleider mag met u mee naar de kamer. Samen krijgt u van de verpleegkundige uitleg over de opname. Ook maakt u samen afspraken over het tijdstip waarop hij/zij kan informeren hoe het met u gaat of hoe laat u kunt worden opgehaald. Hierna verwachten we dat uw begeleider de afdeling verlaat. Dit om de patiëntveiligheid, privacy en rust voor de andere patiënten te bewaken. Voor minderjarigen maken we een uitzondering. Eén begeleider mag gedurende de hele opname aanwezig zijn. Het is niet de bedoeling dat andere kinderen dan het opgenomen kind op de afdeling verblijven.

 

Polsbandje

We hebben in VieCuri een aantal maatregelen om de patiëntveiligheid te waarborgen. Een hiervan is het geven van een polsbandje. Hierop staan uw naam en geboortedatum. Hiermee is onder alle omstandigheden duidelijk wie u bent.

Scroll voor meer informatie