Dagbehandeling beschouwend

Contact Dagbehandeling beschouwend

Locatie Venlo

routenummer 39

(077) 320 64 11

Locatie Venray

routenummer 85

(0478) 52 21 30

Verpleegafdeling

Voorbereiding op uw opname

Ziekenhuispas

Neem bij elk bezoek aan het ziekenhuis uw ziekenhuispas en een geldig legitimatiebewijs mee. Het is altijd verstandig om ook uw Actueel MedicatieOverzicht (AMO) mee te brengen. Wij raden u aan om kostbaarheden, zoals sieraden, thuis te laten.

 

De dag van de opname

Op afdeling Dagbehandeling beschouwend meldt u zich aan de balie. Een medewerker van het verpleegkundig team zal u ontvangen en brengt u naar uw kamer.

 

Begeleider

Uw begeleider mag met u mee naar de kamer. Samen krijgt u van de verpleegkundige uitleg over de opname. Ook maakt u samen afspraken over het tijdstip waarop hij/zij kan informeren hoe het met u gaat of hoe laat u kunt worden opgehaald. Hierna verwachten we dat uw begeleider de afdeling verlaat. Dit om de patiëntveiligheid, privacy en rust voor de andere patiënten te bewaken. Voor minderjarigen maken we een uitzondering. Eén begeleider mag gedurende de hele opname aanwezig zijn. Het is niet de bedoeling dat andere kinderen dan het opgenomen kind op de afdeling verblijven.

 

Polsbandje

We hebben in VieCuri een aantal maatregelen om de patiëntveiligheid te waarborgen. Een hiervan is het geven van een polsbandje. Hierop staan uw naam en geboortedatum. Hiermee is onder alle omstandigheden duidelijk wie u bent.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken