Dagbehandeling beschouwend

Contact Dagbehandeling beschouwend

Locatie Venlo

routenummer 39

(077) 320 64 11

Locatie Venray

routenummer 85

(0478) 52 21 30

Verpleegafdeling

Uw opname

Opnameduur

De duur van opname is afhankelijk van het verloop van het onderzoek of de behandeling en hierna uw herstel. Als verpleegkundig team vinden wij het belangrijk dat u rustig de kans krijgt om te herstellen na de behandeling op de afdeling. De tijd die hiervoor nodig is, verschilt per persoon. Als verpleegkundig team vragen wij dan ook begrip van u en uw begeleiding dat wij bij opname geen precieze tijd kunnen geven waarop u naar huis kunt. De behandelend arts en de verpleegkundige bepalen wanneer u met ontslag mag. De verpleegkundige belt uw begeleiding zodra het tijdstip van ontslag bekend is. Die kan u op de afdeling komen ophalen en bij het ontslaggesprek aanwezig zijn.

 

Ontslaggesprek

Voordat u naar huis gaat, heeft u een gesprek met de verpleegkundige. U krijgt informatie en instructies mee voor thuis. U weet dan wat u de komende periode wel en niet mag doen en hoe u kunt handelen bij eventuele problemen. De specialist brengt uw huisarts op de hoogte van uw ziekenhuisopname.

 

Bezoek

Op afdeling Dagbehandeling beschouwend hanteren wij geen bezoektijden. Familie of naasten die u begeleiden, kunnen bij u blijven tot het tijdstip van de ingreep of behandeling. Daarna verlaten zij de afdeling zodat er voldoende rust en privacy is voor alle opgenomen patiënten.

Dagbehandeling beschouwend

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Bij de volgende priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname:

  • VieCuri Venlo
  • VieCuri Venray
  • PanSana in Panningen
  • Regiopoli Horst (Het Zorghoes)
  • Regiopoli Reuver (ProVita)

Maak zelf een afspraak via mijnVieCuri. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer