Chirurgie

Contact Chirurgie

Locatie Venlo

routenummer 75

(077) 320 68 80

 

Locatie Venray

routenummer 12

(0478) 52 24 08

Locatie Venlo

(077) 320 59 30

 

Locatie Venray

(0478) 52 21 30

Locatie Venlo
(077) 320 64 11

routenummer 39

 

Locatie Venray

(0478) 52 21 30

routenummer 84

Vaatchirurgie

Het medisch specialisme Vaatchirurgie houdt zich vooral bezig met aandoeningen aan de bloedvaten (slagaders) in de benen, met name etalagebenen alsook patiënten met een aneurysma van de aorta (verwijding van de de buikslagader), maar ook met vernauwde halsslagaders. Dit kan verholpen worden door middel van een dotter- en stentbehandeling of met een operatie. Daarnaast behandelen we ook mensen met nierziekten, die dialyse of een niertransplantatie moeten ondergaan. Ook behandelingen voor aderproblemen,  zoals spataders (laserbehandeling of operatie) of slecht functionerende diepe aders in het bekken behoren tot de vaatchirurgische praktijk.

 

Onderstaande chirurgen hebben zich gespecialiseerd in Vaatchirurgie:

 

Vaatspreekuur

Hier komt u wanneer u te maken heeft met aandoeningen van de slagaders en aders. Te denken valt aan etalagebenen, verwijdingen van slagaders (aneurysma) of vernauwingen van slagaders en spataders.

 
Spataderpoli

Op dit spreekuur komt u als u spataderen heeft. De Spataderpoli vindt alleen plaats op de locatie Venlo.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de polikliniek Chirurgie.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken