Chirurgie
Contact Chirurgie

Locatie Venlo

routenummer 75

(077) 320 68 80

 

Locatie Venray

routenummer 12

(0478) 52 24 08

Locatie Venlo

(077) 320 59 30

 

Locatie Venray

(0478) 52 21 30

Locatie Venlo
(077) 320 64 11

routenummer 39

 

Locatie Venray

(0478) 52 21 30

routenummer 84

Operatie

Informatie op maat: MediMapp

Is er bij u kanker vastgesteld? Het mammateam geeft u tijdens de afspraken informatie over de diagnose en de behandeling. Om thuis deze informatie rustig na te kunnen lezen, krijgt u van het mammateam toegang tot MediMapp. 

 

Uw eigen digitale omgeving

Uw MediMapp is een digitale omgeving waarin u de afspraken van uw zorgtraject in het ziekenhuis kunt vinden, samen met alle relevante informatie over uw ziekte en behandeling(en). Ook krijgt u binnen de MediMapp onder andere handige checklists om u te ondersteunen in de voorbereiding op uw afspraken en kunt u zien welke zorgverlener bij uw afspraak aanwezig zal zijn.

 

Waar vindt u MediMapp?

De MediMapp is beschikbaar als app én als website. 

 

De MediMapp app

De app kunt u downloaden uit de Play Store (Android) of de App Store (Apple).

Button Google Play store MediMappButton App Store MediMapp

 

De MediMapp website

U vindt de MediMapp als website op https://medimapp.viecuri.nl. Wanneer u nog niet bent uitgenodigd voor de MediMapp door uw specialist of verpleegkundige, kunt u aan de rechterkant kiezen voor ‘borstkanker’ om een demo te bekijken met informatie over het eerste deel van het borstkankertraject.

MediMapp

 

Waarom MediMapp?

De MediMapp is voor u ontwikkeld om u zicht en grip te geven op uw eigen zorgproces en u in uw rol als 'partner van het behandelteam' te ondersteunen. VieCuri, Soulve Innovations en Sanofi ontwikkelden de MediMapp gezamenlijk vanuit de overtuiging dat de kwaliteit van zorg verbetert door deze meer persoonlijk en toegankelijk te maken.

Scroll voor meer informatie