Centrum voor Diagnostiek
Contact

Locatie Venlo

routenummer 11

(077) 320 55 55

Melden bij Centrum voor Diagnostiek

Gang van zaken

Bij binnenkomst ziet u aan de rechterkant het Patiëntenbegeleidingssysteem (nummerautomaat).

Hier toetst u eerst uw keuze in:

  • Priklaboratorium of Priklaboratorium en Radiologie
  • Radiologie (röntgen)
  • Trombosedienst
  • Afgifte materialen (bijvoorbeeld urine of ontlasting)
  • Functieonderzoek Interne Geneeskunde
  • Kinderen jonger dan 1,5 jaar

 

Priklaboratorium en Radiologie

Bij de keuze Priklaboratorium, Priklaboratorium en/of Radiologie en Kinderen jonger dan 1,5 jaar krijgt u een nummer. U kunt plaatsnemen in de wachtruimte. U ziet op het bord (eerste oproep) wanneer u zich aan welke balie kunt melden. Hier wordt u ingeschreven en krijgt u een nieuw nummer voor het Priklaboratorium of voor Radiologie.

 

U neemt opnieuw plaats in de wachtruimte. Wanneer dit nummer verschijnt op het bord (tweede oproep) kunt u het Priklaboratorium of de Radiologie binnenlopen.

 

Komt u voor het Priklaboratorium en ook voor Radiologie dan bent u op die afdeling waar de wachtrij het kortste is het eerste aan de beurt.

 

Trombosedienst

Heeft u Trombosedienst ingetoetst, dan kunt u meteen doorlopen naar de wachtkamer. U wordt dan opgeroepen in de prikcabine van de Trombosedienst. U krijgt géén nummer.

 

Afgifte materialen

Voor afgifte van materialen gaat u naar de afgiftebalie direct bij binnenkomst van het Centrum voor Diagnostiek aan de linkerkant. Hier kunt u alle materialen afgeven met uitzondering van semenanalyse en semenopwerking (spermaonderzoek). Dit levert u in bij het laboratorium van Klinische Pathologie op routenummer 24.

 

Functieonderzoek

Komt u voor een functieonderzoek, dan kunt u direct naar de betreffende gang doorlopen. Daar ziet u waar u zich moet melden (linksachter in de wachtruimte).

Scroll voor meer informatie