Het brein

G. (Geert) Tjeerdsma

cardioloog

Specialismen/afdelingen

BIG-nummer

79046990401

 

Aandachtsgebieden

  • Beeldvormend cardioloog (echocardiografie, MRI scan en CT-scan)
  • Devices (pacemaker en ICD)
  • Onderwijs en opleiding

 

Opleiding

Isala Klinieken Zwolle

 

Specialist sinds

2007

 

In VieCuri sinds

2018
 

Werkzaam op locaties

Venlo, Venray en Panningen

 

Talen

Nederlands, Engels, Frans en Duits

 

Onderzoek & publicaties

Gepromoveerd op 11 december 2001 met het onderzoek: Value of neurohormonal and autonomic parameters for the assessment of the severity and prognosis in chronic heart failure.

 

Andere activiteiten

  • Lid werkgroep Echocardiografie NVVC
  • Contactpersoon tussen vakgroep Cardiologie en verpleegafdeling

 

Relevante informatie

Geboren in Zwolle en tot september 2018 gewerkt in Friesland (MC Leeuwarden en Tjongerschans). Daarnaast was ik in het MCL opleider voor de co-assistenten voor de vier ziekenhuizen in Friesland tot mijn start in VieCuri. Ik ben getrouwd met C.E.M. Herpertz (kinder diëtiste en coördinator Allergie Centrum).

 

Biografie

Wat mij het vak boeiend maakt is het streven naar een patiëntgerichte aanpak van zijn/haar ziekte. Of eventueel de geruststelling te geven na (uitgebreid) onderzoek dat er geen afwijking is gevonden. Daarnaast vind ik het leuk om jonge dokters te begeleiden en op te leiden. Door de aanwezigheid van een deel van de opleiding tot cardioloog in VieCuri worden wij als afdeling uitgedaagd om op een hoger niveau te functioneren en continu onze eigen kwaliteit te toetsen. Dit maakt voor mij het vak Cardiologie erg interessant. 

G. Tjeerdsma
(077) 320 56 04 Polikliniek Cardiologie
Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken