Anesthesiologie

Contact Anesthesiologie

Locatie Venlo

routenummer 17

(077) 320 52 11

Locatie Venray

routenummer 40

(0478) 52 26 10

Locatie Venlo

routenummer 18

(077) 320 54 22

Apparatuur op de IC

Facetblokkade

Een facetblokkade is een behandeling, waarbij de zenuwen die naar de facetgewrichten toe lopen, worden verdoofd. Het doel van de facetblokkade is om de pijngeleiding vanuit de facetgewrichten te beïnvloeden. De behandeling kan plaatsvinden ter hoogte van de nek (cervicaal), de borstkas (thoracaal) of de lage rug (lumbaal). De facetblokkade kan op twee manieren: een blokkade met medicatie of een RF-behandeling (blokkade met stroomstootjes). 

 

Meer informatie over een Facetblokkade vindt u in onze folder.

 

Let op:

Deze behandeling vergoedt uw zorgverzekeraar niet meer uit de basisverzekering. Het kan zijn dat de behandeling wel wordt vergoed vanuit uw eventuele aanvullende verzekering. Informeer bij uw zorgverzekeraar of en zo ja, hoe hoog de vergoeding is.

 

Meer lezen over onverzekerde zorg in VieCuri.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken