Patiënt in wachtruimte

Speeddate met een plastisch chirurg op 18 april

Datum: 29 maart 2023

Update 13-4-2023:

De speeddates zitten VOL. Informeren mag altijd, misschien dat er een plekje vrij is gekomen. In het najaar zullen we een nieuwe avond organiseren.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze plastisch chirurgen gaan weer speeddaten op dinsdag 18 april in VieCuri Venlo, van 18.15 uur tot 20.30 uur, route 74. Aanmelden kan bijvoorbeeld voor een vraag over handchirurgie, het verwijderen van plekjes of een moedervlek, ooglidcorrectie, borstcorrectie, etcetera. Naast het plannen van een speeddate kunt u, tegen betaling, tijdens deze avond ook een Botox® behandeling ondergaan.

 

Geen oplossing, wel een eerste advies
Een ziekenhuis wordt nog regelmatig als hoogdrempelig ervaren, waardoor mensen hun zorgvraag uitstellen. Soms zijn er lange wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten, zoals het eigen risico waardoor mensen door blijven lopen met klachten of onzekerheden. We organiseren deze open avond om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met onze plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen in een paar minuten. Deze keer ontvangen plastisch chirurgen drs. Killaars, drs. Michels, drs. Sawor en cosmetisch arts drs. Dijkstra u graag. Natuurlijk kunnen onze artsen een probleem tijdens dit flitsconsult niet meteen oplossen, maar ze kunnen wel een richting of advies geven.

 

Geen eigen kosten of eigen risico
De ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid een vraag te stellen of probleem voor te leggen, zónder dat het eigen risico van de zorgverzekering wordt aangesproken. Voor een onverzekerde (esthetische) vraag, een vraag zonder verwijsbrief, worden nu ook geen eerste consultkosten gerekend. Dus stel gerust een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, buikwandcorrectie of littekencorrectie. Ook algemene vragen over handchirurgie, borst- of gelaatreconstructies kunnen worden gesteld. Na het flitsconsult kan op verzoek meteen een vervolgafspraak worden ingepland.

 

Aanmelden en meer informatie

Bekijk de website van VieCuri MOOI, www.viecurimooi.nl, om een indruk te krijgen van de meest voorkomende behandelingen die worden aangeboden. Aanmelden is mogelijk tot 16 april via www.viecurimooi..nl/speeddate. Aanmelden is verplicht en u krijgt een definitieve bevestiging van de aanmelding via e-mail. Vooraf kan een tijdblok als voorkeur aangegeven worden. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken