Patiënt in wachtruimte

Mobiel stembureau in ziekenhuis VieCuri op woensdag 15 maart

Datum: 14 maart 2023

Op woensdag 15 maart 2023 zijn de provinciale statenverkiezingen én de waterschapsverkiezingen. Door te stemmen, bepaalt u mee wat er de komende jaren in de provincie en bij het waterschap gebeurt.

 

Op 15 maart staat in de centrale hal van het ziekenhuis een mobiel stembureau waar u tussen 13.00-15.00 uur en 19.00-20.00 uur kunt stemmen.

 

Wie mag hier stemmen?

Alle inwoners van de gemeente Venlo, ook bezoekers en medewerkers, die een stempas hebben en een geldig legitimatiebewijs.

 

Niet inwoners van Venlo, maar wel woonachtig in de provincie Limburg kunnen met een kiezerspas ook in het ziekenhuis hun stem uitbrengen. Een kiezerspas kunt u aanvragen in de gemeente waar u ingeschreven staat.

 

Meer informatie over de verkiezingen vindt u op www.ikkieslimburg.nl

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken