Patiënt in wachtruimte

Speeddate met een plastisch chirurg op 3 oktober

Datum: 13 september 2022

Onze plastisch chirurgen gaan weer speeddaten op maandag 3 oktober 2022 in Venlo, van 18.00 uur tot 20.30 uur, route 75. Aanmelden kan bijvoorbeeld voor een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, handchirurgie, huidproblemen et cetera. Naast het inplannen voor een speeddate kunt u tijdens deze avond ook een Botox® behandeling ondergaan (tegen betaling).

 

Geen oplossing, wel een eerste advies

Een ziekenhuis wordt nog regelmatig als hoogdrempelig ervaren, waardoor mensen hun zorgvraag uitstellen. Soms zijn er lange wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten, zoals het eigen risico waardoor mensen door blijven lopen met klachten of onzekerheden. We organiseren deze open avond om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met enkele plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen in een paar minuten. Deze keer ontvangen plastisch chirurgen Dr. Deliaert, Drs. Michels, Drs. Sawor en Dr. Killaars u graag. Natuurlijk kunnen onze artsen een probleem tijdens dit flitsconsult niet meteen oplossen, maar kunnen ze wel richting geven.

 

Geen eigen kosten of eigen risico
De ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid een vraag te stellen of probleem voor te leggen, zónder dat het eigen risico van de zorgverzekering wordt aangesproken. Voor een onverzekerde (esthetische) vraag, een vraag zonder verwijsbrief, worden nu ook geen eerste consultkosten gerekend. Dus stel gerust een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, buikwandcorrectie of littekencorrectie. Ook algemene vragen over handchirurgie, borst- of gelaatreconstructies kunnen worden gesteld. Na het flitsconsult kan op verzoek meteen een vervolgafspraak worden ingepland.

 

Aanmelden en meer informatie

Bekijk de website van VieCuri MOOI, www.viecurimooi.nl, om een indruk te krijgen van de meest voorkomende behandelingen die worden aangeboden. Aanmelden is mogelijk tot 30 september 2022 via www.viecurimooi.nl/speeddate. Aanmelden is vooraf verplicht en u krijgt een definitieve bevestiging van de aanmelding via e-mail. Vooraf kan een tijdblok als voorkeur aangegeven worden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol.

Scroll voor meer informatie