Food Services introduceert nieuw menumagazine VIEculinair!
VieCuri-afdeling Food Services heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. In samenwerking met leverancier Daily Fresh Food hebben zij de huidige menukaart voor patiënten omgetoverd tot een volwaardig magazine. Een bijzondere mijlpaal!
Daniëlle Hanrath (Manager Food Services): ‘Met aantrekkelijk beeldmateriaal van onze gerechten en begrijpelijke teksten, nodigen we patiënten uit om op een laagdrempelige manier een keuze te maken. In VIEculinair tref je per dag twee verschillende maaltijden aan. Smaken verschillen, daarom bieden we patiënten de mogelijkheid om te variëren met losse gerechten. Zo is er voor ieder wat wils. Om patiënten meer bewust te maken van gezonde voeding, vind je in het magazine bij ieder gerecht een interessante voedingstip. Wist u bijvoorbeeld dat kipfilet één van de meest eiwitrijke producten is?’
Magazine ‘VIEculinair’ biedt een kijkje in de keuken, laat medewerkers aan het woord en illustreert een aantal belangrijke tips voor een gezond voedingspatroon, beweging en een goed herstel. Handig voor zowel thuis als tijdens de opname! Patiënten mogen het magazine namelijk mee naar huis nemen zodat ze thuis aan de slag kunnen.
Deze week zijn de eerste menukaarten uitgedeeld. Voedingsassistente Ria Minten: ‘We hebben veel positieve reacties ontvangen van patiënten. Het is het gesprek van de dag op de afdeling!’
Kortom, VIEculinair zorgt voor ontspanning en vertier, maar informeert patiënten ook over gezonde voeding. Inmiddels benieuwd geworden naar het resultaat? Neem dan gerust een kijkje in de digitale versie van VIEculinair.
Team Food Services: ‘Gezonde trots, dat is wat wij voelen voor ons menumagazine VIEculinair!’
Op dinsdag 15 juni reikte Manager Food Services Daniëlle Hanrath het nieuwe menumagazine VIEculinair uit aan Huub Selen, voorzitter van de VieCuri Cliëntenraad.