Patiënt in wachtruimte

Speeddate plastisch chirurgen op dinsdag 22 september

Datum: 3 september 2020

Onze plastisch chirurgen gaan weer speeddaten op dinsdag 22 september in Venlo, van 17.30 uur tot 20.30 uur, route 76. Aanmelden kan bijvoorbeeld voor een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, handchirurgie, huidproblemen et cetera. Naast het inplannen voor een speeddate kunt u tijdens deze avond ook een Botox® behandeling ondergaan (tegen betaling).

Geen oplossing, wel een eerste advies

Een ziekenhuis wordt nog regelmatig als hoogdrempelig ervaren, waardoor mensen hun zorgvraag uitstellen. Soms zijn er lange wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten, zoals het eigen risico waardoor mensen door blijven lopen met klachten of onzekerheden. We organiseren deze open avond om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met enkele plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen in een paar minuten. Deze keer ontvangen plastisch chirurgen Dr. Deliaert, Drs. Michels, Drs. Sawor en Dr. Gostynska (dermatoloog) u graag. Dr. Gostynska geeft advies over welke behandeling het beste past bij het gelaat voor een energieke uitstraling. Natuurlijk kunnen onze artsen een probleem tijdens dit flitsconsult niet meteen oplossen, maar kunnen ze wel richting geven.

 

Plastisch chirurgen VieCuri MOOI

 

V.l.n.r.: Dr. Piatkowski de Grzymala, Dr. Deliaert, Dr. Gostynska (dermatoloog), Dr. Keuter, Drs. Sawor en Dr. Michels.

 

Geen eigen kosten of eigen risico

De ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid een vraag te stellen of probleem voor te leggen, zónder dat het eigen risico van de zorgverzekering wordt aangesproken. Voor een onverzekerde (esthetische) vraag, een vraag zonder verwijsbrief, worden nu ook geen eerste consultkosten gerekend. Dus stel gerust een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, littekencorrectie of vraag over Botox® en fillers. Ook algemene vragen over handchirurgie, borst- of gelaatreconstructies kunnen worden gesteld.

Als uit dit eerste contact blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde (esthetische) behandeling, dan kan op verzoek meteen een afspraak worden ingepland. Voor verzekerde zorg is altijd eerst een verwijzing van de huisarts nodig.

 

Interesse in een Botox®  behandeling?

Speciaal voor deze avond wordt er tijd gereserveerd voor Botox® behandelingen. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

 

Aanmelden en meer informatie

Bekijk de website van VieCuri MOOI, www.viecurimooi.nl, om een indruk te krijgen van de meest voorkomende behandelingen die worden aangeboden. Mede vanwege alle coronarichtlijnen is vooraf aanmelden verplicht. Dit kan tot 20 september 2020 via www.viecurimooi.nl of via telefoon (077) 320 68 65. Voor de speeddate wordt u ingedeeld. Vooraf kan een tijdblok als voorkeur aangegeven worden. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol is vol. U krijgt een definitieve bevestiging van de aanmelding via e-mail.

Groepsfoto team VieCuri Mooi
Scroll voor meer informatie