Patiënt in wachtruimte

Vanaf 6 juli kunt u weer gebruikmaken van de pendeldienst Venlo-Horst-Venray

Datum: 3 juli 2020

Per 1 juli zijn de coronamaatregelen in het openbaar vervoer en de taxibranche versoepeld. Daarmee wordt het ook mogelijk de beschikbaarheid van de pendeldienst Venlo-Horst-Venray te verruimen. Met ingang van maandag 6 juli mag de volledige capaciteit weer worden benut. Dit betekent dat ook patiënten en bezoekers weer van de pendeldienst gebruik kunnen maken.

 

De pendeldienst vertrekt vanuit beide locaties en heeft een tussenstop in Horst. De kosten voor een busrit enkele reis bedraagt € 3,50. De pendelbus kan maximaal 8 personen vervoeren. Sinds 1 juni 2020 is een mondkapje verplicht in de bus. Dit geldt voor reizigers van 13 jaar en ouder en OV-personeel. Neem daarom zelf een mondmasker mee als u gebruik wilt maken van de pendeldienst. Gebruik daarvoor een niet-medisch mondkapje of een zelfgemaakt mondkapje. Zo zorgen we ervoor dat medische mondkapjes voor de zorg beschikbaar blijven. Zonder mondkapje of bij corona-achtige klachten is het niet mogelijk om gebruik te maken van de pendeldienst.

 

De pendelbus rijdt alleen op werkdagen en niet in het weekend. In verband met verwachte drukte aan het einde van de dag, wordt op alle werkdagen om 16.45 uur een extra pendelbus ingezet.

 

Download de dienstregeling van de pendelbus.

Bushalte VieCuri Venlo
Scroll voor meer informatie