Patiënt in wachtruimte

Gewijzigde openingstijden VieCuri op carnavalsmaandag

Datum: 14 februari 2020

Op carnavalsmaandag zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri in Venlo en Venray. Deze dagen gelden wel de normale bezoektijden en -regels.

 

Maandag 24 februari alle poliklinieken gesloten

Op maandag 24 februari zijn vanwege carnaval alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. Vanaf dinsdag 25 februari gelden de reguliere openingstijden.

 

Aangepaste openingstijden regiopoli's

Ook bij de regiopolis gelden aangepaste openingstijden. Bij de Regiopoli Peel & Maas in Panningen kunt u op maandag 24 februari tussen 8.00 en 12.00 uur alleen terecht om bloed te prikken. In Horst bij "Het Zorghoes" kunt u op maandag 24 februari tussen 8.00 en 12.00 uur alleen terecht om bloed te prikken. De regiopoli in Reuver is volgens de reguliere openingstijden geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 8.45 uur.

 

Aangepaste openingstijden afdeling Radiologie en (externe) priklocaties

Op de locatie in Venlo kunt u op maandag 24 februari tussen 7.00 en 14.30 uur terecht op de afdeling Radiologie voor het maken van röntgenfoto's.

Om bloed te prikken kunt u op maandag 24 februari tussen 7.00 en 14.30 uur bij VieCuri in Venlo en Venray terecht.

 

Bekijk de aangepaste openingstijden tijdens carnaval van de externe priklocaties. 

Slingers en confetti carnaval
Scroll voor meer informatie