Patiënt in wachtruimte

Overgangsfase verhuizing Regiopoli Peel & Maas naar Pantaleon

Datum: 28 december 2020

In de loop van 2021 verhuist de VieCuri Regiopoli Peel & Maas naar het Pantaleon Medisch Centrum in Panningen. Ter voorbereiding op deze verhuizing is vanaf 1 januari 2021 een aantal zaken gewijzigd.

 

Bloedafname en röntgenfoto’s tijdelijk alleen mogelijk bij Regiopoli Peel & Maas

Vanaf maandag 4 januari kunt u voor bloedafname en het laten maken van röntgenfoto’s in Panningen terecht bij de VieCuri Regiopoli Peel & Maas (John F. Kennedylaan 231, Panningen). Het is dan tijdelijk niet mogelijk om in Pantaleon bloed te laten prikken of röntgenfoto’s te laten maken.

 

De (verruimde) openingstijden van bloedafname en röntgenonderzoek  bij Regiopoli Peel & Maas per 4 januari 2021:

  • Bloedafname: maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.
  • Röntgenonderzoek: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 12.45 uur 17.00 uur.

 

Poliklinische spreekuren bij Regiopoli Peel & Maas

De spreekuren door medisch specialisten blijven voorlopig nog even plaatsvinden op de VieCuri Regiopoli Peel & Maas. Ook bijbehorende functieonderzoeken, zoals ECG’s en echo’s (m.u.v. radiologische echo’s), vinden plaats op de Regiopoli.

 

Radiologische echografie in Pantaleon

Een radioloog van Diagnostiek voor U (DVU) voert de radiologische echo’s uit bij het Pantaleon.

 

Heeft u zowel een echo als een röntgenonderzoek nodig? Dan wordt de patiënt verwezen naar Venlo of Venray. Een radioloog kan bij de ziekenhuislocaties beide onderzoeken doen en beoordelen. Dit geeft u als patiënt het beste resultaat.

 

Verhuizing

De Regiopoli van VieCuri in Panningen verhuist in de loop van 2021 naar Pantaleon Medisch Centrum. De verhuizing betekent dat de patiënt in Pantaleon terecht kan voor een combinatie van onder andere ziekenhuiszorg, huisartsenzorg, apotheek, tandarts en andere zorgprofessionals. Alles onder één dak heeft veel praktische voordelen voor de patiënt. Het komt de kwaliteit van de zorg ten goede, onder andere door de nog kortere lijnen en kennisuitwisseling tussen de diverse zorgaanbieders.

Gebouw Regiopoli Peel & Maas in Panningen
Scroll voor meer informatie