Patiënt in wachtruimte

Terugblik SGO run 2019

Datum: 25 september 2019

Afgelopen zaterdag heeft de landelijke SGO run 2019 plaatsgevonden. Middels deze estafetteloop wordt geld ingezameld voor het onderzoeksfonds van de Spoedeisende Hulp. Een enthousiast team van 11 medewerkers van VieCuri deed mee en leverde een knappe prestatie.

 

Zaterdag rond 8.30 uur startte het team vanuit de Spoedpost in Venlo na een startschot van IJsbrand Schouten, lid van de Raad van Bestuur. In estafette wisselden ze elkaar af om gezamenlijk een afstand van ruim 76 kilometer af te leggen. Aan het einde van de middag bereikte het team gezamenlijk de finish van het Zuyderland Medisch Centrum in Heerlen.

 

De Spoedpost in Venlo was afgelopen zaterdag niet alleen een startplaats. Aan het eind van de middag werd het team van het Zuyderland Medisch Centrum feestelijk binnengehaald in Venlo.

 

Naast deze sportieve prestatie heeft het team van VieCuri ook nog eens ruim €2.000 opgehaald voor het SGO fonds. Het doel van de SGO run is om landelijk aandacht te krijgen voor het belang van onderzoek binnen de spoedeisende zorg.

 

Volgend jaar vindt de SGO run plaats op zaterdag 26 september. VieCuri doet dan ook weer mee. 

 

Groepsfoto SGO-run team VieCuri

Selfie van team VieCuri SGO run
Scroll voor meer informatie