Patiënt in wachtruimte

Speeddate met een plastisch chirurg

Datum: 20 september 2019

Op woensdag 2 oktober organiseert VieCuri MOOI wederom een speeddate op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk om een vraag te stellen aan een van onze plastisch chirurgen, zónder dat hiervoor het eigen risico aangesproken wordt.

 

Laagdrempelig en uniek
De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen. Vorige edities leren dat een ziekenhuis nog regelmatig als hoogdrempelig wordt ervaren. Soms zijn er lange wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten zoals het eigen risico waardoor men door blijft lopen met klachten.

 

Onze ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid een vraag te stellen of probleem voor te leggen aan een van de plastisch chirurgen zónder dat het eigen risico van de zorgverzekering wordt aangesproken. Geheel vrijblijvend! Dus stel gerust een vraag over een ooglidcorrectie, borstcorrectie, littekencorrectie of uw vraag over Botox® en fillers gerust. Ook algemene vragen over handchirurgie, borst- of gelaatreconstructies kunnen worden gesteld. Natuurlijk kunnen onze artsen een probleem tijdens een flitsconsult niet meteen oplossen maar ze kunnen wel richting geven. En daar zijn mensen vaak erg blij mee.

 

Als tijdens de speeddate blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling dan kunnen we desgewenst meteen een afspraak inplannen. Voor verzekerde zorg is altijd eerst een verwijzing van de huisarts nodig.

 

Aanmelden
De avond begint om 18.00 uur en we ronden af om 21.00 uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via de website van VieCuri MOOI. Hier vindt u tevens meer informatie over de speeddate.

 

Flyer speeddate met een plastisch chirurg.

 

 

 

 

Speeddate plastisch chirurg
Scroll voor meer informatie