Patiënt in wachtruimte

Gewijzigde openingstijden VieCuri met Hemelvaart

Datum: 23 mei 2019

Met Hemelvaart zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri in Venlo en Venray. Deze dagen gelden wel de normale bezoektijden en -regels.

 

Donderdag 30 mei alle poliklinieken en priklocaties gesloten

Donderdag 30 mei zijn vanwege Hemelvaart alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen incl. afdeling radiologie (voor röntgenfoto’s) en priklocaties van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend. 

 

Vrijdag 31 mei alle poliklinieken en afdeling Radiologie gesloten

De dag na Hemelvaart, vrijdag 31 mei, zijn alle poliklinieken en de afdeling Radiologie van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

 

Vrijdag 31 mei aangepaste openingstijden bloedafname

Op vrijdag 31 mei zijn alle priklocaties regulier geopend voor bloedafname. 

De volgende drie priklocaties hebben vrijdag 31 mei gewijzigde openingstijden: Medisch Centrum Buitenlust in Venray van 7.00 – 12.00 uur, Medisch Centrum Het Zorghoes in Horst van 7.30 – 12.00 uur en regiopoli Peel & Maas in Panningen van 7.30 -12.00 uur. 

Telefoon nummer intoetsen
Scroll voor meer informatie