Patiënt in wachtruimte

Tweede Pinksterdag 10 juni alle poliklinieken en priklocaties gesloten

Datum: 5 juni 2019

Tweede Pinksterdag (maandag 10 juni) geldt de zondagsdienst bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray. Deze dag gelden wel de normale bezoektijden en -regels.

 

Maandag 10 juni alle poliklinieken en priklocaties gesloten

Maandag 10 juni zijn alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen incl. afdeling radiologie (voor röntgenfoto’s) en priklocaties van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

 

Huisartsenzorg en spoedzorg

Hebt u klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Dan belt u de huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt u enkele vragen en kan inschatten of u zelf iets kunt doen, langs moet komen of moet worden opgehaald door een ambulance. U kunt alleen bij de HAP terecht op afspraak. Als de HAP meent dat u diezelfde dag nog door een specialist moet worden onderzocht, krijgt u een doorverwijzing voor de Spoed Eisende Hulp.

 

Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de HAP.

Scroll voor meer informatie