Patiënt in wachtruimte

Woensdag (13-2) Muziek Jong voor Oud in de hal

Datum: 11 februari 2019

Woensdag 13 februari is er van 12.30 tot 13.30 uur in de hal van Venlo een optreden van twee muzikanten van Muziek Jong voor Oud.

 

Muziek Jong voor Oud organiseert sinds 2007 jaarlijks concerten en workshops in onder meer zorginstellingen. Jonge musici worden begeleid en ondersteund om zichzelf verder te ontwikkelen.

 

Woensdagmiddag geeft Eurasia Duo een optreden in de hal van Venlo. Eurasia Duo bestaat uit altviolist Ekaterina Degtiareva en Stanislav Degtyarev op de cello.

 

Over Eurasia Duo

Eurasia Duo is een licht klassiek duo, bestaande uit de echtgenoten Ekaterina Degtiareva (altviool) en Stanislav Degtyarev (cello). Stanislav en Ekaterina begonnen hun samenspel als duo in Moskou in 2011 tijdens hun studie aan de Russische Gnessin Academy of Music. Tegenwoordig zijn Stanislav en Ekaterina studenten aan het Conservatorium Maastricht en spelen vele concerten als duo, maar ook in andere ensembles.

 

Eurasia Duo is woensdagmiddag (13 februari 2019) te zien en te horen van 12.30 tot 13.30 uur bij de piano in de hal van locatie Venlo.

altviolist Ekaterina Degtiareva en Stanislav Degtyarev op de cello
Scroll voor meer informatie