Patiënt in wachtruimte

Win een Fitbit smartwatch!

Datum: 27 februari 2019

Deze week duiken de superhandige, blits roze mijnVieCuri fietszadelhoesjes op in fietsenstallingen Venlo en Venray. Nog leuker is dat men met dit zadelhoesje kans maakt op een Fitbit Ionic smartwatch.

 

Hoe maak ik kans op de Fitbit smartwatch?

Maak een originele foto met het mijnVieCuri zadelhoesje. Plaats deze foto op Facebook en tag VieCuri Medisch Centrum (@VieCuri) in het bericht. De actie loopt tot en met zondag 10 maart. In de week van 11 maart ontvangt de winnaar bericht.

 

Hoe kom ik aan een mijnVieCuri zadelhoesje?

De zadelhoesjes worden deze week verspreid bij de fietsenstallingen in VieCuri Venlo en Venray. Daarnaast zijn de zadelhoesjes beschikbaar aan de balie in de centrale hal in Venlo.

 

Over mijnVieCuri

Het patiëntenportaal mijnVieCuri biedt patiënten de mogelijkheid om hun medisch dossier in te zien. Hiermee heeft u altijd en overal op een veilige manier toegang tot uw medisch dossier.

 

Over deze actie

Met deze actie vragen we aandacht voor patiëntenportaal mijnVieCuri. Als deelnemer aan het landelijke Versnellingsprogramma informatie-uitwisseling patiënt & professional (VIPP) stimuleert VieCuri patiënten de regie te nemen over hun zorgproces door gebruik te maken van hun eigen patiëntenportaal.

 

 

Zadelhoesjes mijnVieCuri verspreid in de fietsenstalling

 

Roze zadelhoesje mijnVieCuri
Scroll voor meer informatie