Patiënt in wachtruimte

Kom speeddaten bij VieCuri!

Datum: 14 maart 2019

Na het succes van de speeddates tijdens de Week van Zorg en Welzijn staat er een nieuwe speeddate middag vast: 9 april. Hiervoor aanmelden kan vanaf nu.

 

VieCuri gaat speeddaten! 

De afdeling Recruitment & Mobiliteit van VieCuri organiseerde deze week op dinsdag 12 en donderdag 14 maart speeddates om werkzoekenden en geïnteresseerden kennis te laten maken met het werken bij VieCuri. In navolging op de overweldigende interesse op de speeddates staat er al een nieuwe datum gepland.

 

  • Wat: speeddaten met het Recruitment team van VieCuri
  • Waar: VieCuri Medisch Centrum locatie Venlo
  • Voor wie: werkzoekenden en geïnteresseerden in het werken bij VieCuri
  • Wanneer: 9 april


Iedere dag maken VieCuri professionals het verschil voor patiënten, hun families en elkaar. Goede professionals zijn altijd nodig. Door mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de mogelijkheden binnen VieCuri hopen we hen te enthousiasmeren om te kiezen voor een carrière binnen de zorg.

 

Iedereen is welkom!

Twijfel je of het werken in een ziekenhuis iets voor jou is? Of denk je dat een neefje of nichtje geschikt is voor de zorg? Kom vrijblijvend met ons kennis te maken. Wij helpen jou of hen graag verder. Aanmelden kan tot 8 maart via het aanmeldformulier.

 

Interesse maar je kunt niet op deze dag?

Bij het aanmeldformulier zit de mogelijkheid om aan te geven of je op deze datum of liever een andere tijdstip wilt speeddaten. Zo geven we iedereen de gelegenheid om kennis te maken met ons ziekenhuis als werkgever.

 

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment & Mobiliteit via: recruitment@viecuri.nl.

Speeddaten bij VieCuri
Scroll voor meer informatie