Patiënt in wachtruimte

Gewijzigde openingstijden VieCuri met carnaval

Datum: 22 februari 2019

Met carnaval zijn er aangepaste openingstijden bij VieCuri Medisch Centrum in Venlo en Venray. Deze dagen gelden wel de normale bezoektijden en -regels.

 

Maandag 4 maart alle poliklinieken en priklocaties gesloten

Maandag 4 maart zijn vanwege carnaval alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen incl. afdeling radiologie (voor röntgenfoto’s) en priklocaties van VieCuri gesloten. Het is dan ook niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Er zijn dan geen spreekuren en geplande onderzoeken. Ook Fitness VieCuri is gesloten. Alleen de noodzakelijke spoedeisende zorg wordt verleend.

 

Dinsdag 5 maart normaal geopend met uitzondering van enkele priklocaties

Dinsdag 5 maart is VieCuri normaal geopend. De volgende priklocaties zijn op dinsdag 5 maart gesloten:

Venlo Witte Kerk, Velden Wooncomplex Rozenhof, Meerlo Gezondheidscentrum ‘t Raadhuis, Belfeld Wozoco 't Prônk-eppelke, Beesel basisschool Het Spick, Baarlo Huisartsenpraktijk, Baarlo Zorgcentrum Ter Borcht, Maasbree Gezondheidscentrum, Blerick MC Galenus, Blerick Lambertuskerk, Vincent van Gogh Instituut.

De volgende twee priklocaties hebben dinsdag 5 maart gewijzigde openingstijden: Medisch Centrum Buitenlust in Venray van 08.00-12.00 uur en de VieCuri regiopoli in Panningen van 07.30-12.00 uur.

 

Huisartsenzorg en spoedzorg

Op carnavalsmaandag en -dinsdag zijn de huisartsenposten bij het ziekenhuis in Venlo en bij Medisch Centrum de Wieënhof in Venray overdag tussen 8.00-17.00 uur gesloten. Heeft u dan toch huisartsenzorg nodig, neem dan contact op met uw eigen huisartsenpraktijk. Uw praktijk informeert u waar en met welke hulpvragen u op dat moment terecht kunt.

 

Vanaf 17.00 uur zijn de huisartsenposten op maandag en dinsdag wel gewoon geopend. Hebt u klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Dan belt u de huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt u enkele vragen en kan inschatten of u zelf iets kunt doen, langs moet komen of moet worden opgehaald door een ambulance. U kunt alleen bij de HAP terecht op afspraak. Als de HAP meent dat u diezelfde dag nog door een specialist moet worden onderzocht, krijgt u een doorverwijzing voor de Spoed Eisende Hulp.

 

Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de HAP.

carnaval
Scroll voor meer informatie