Patiënt in wachtruimte

VieCuri ontvangt Vaatkeurmerk en Spataderkeurmerk 2018

Datum: 27 september 2018

Ook dit jaar heeft VieCuri Medisch Centrum het Vaatkeurmerk en het Spataderkeurmerk ontvangen van de Hart & Vaatgroep. Dit houdt in dat het ziekenhuis voldoet aan de eisen die deze patiëntenvereniging stelt aan de zorg voor patiënten met vaatproblemen.

 

Het Vaatkeurmerk richt zich op de behandeling van aandoeningen in de slagaders van het bekken, de benen, buik, aorta en hals. Het Spataderkeurmerk gaat over goede spataderzorg. Om de keurmerken te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke kwaliteitscriteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten, dermatologen en vaatverpleegkundigen.

 

Keuze voor goede vaat- en spataderzorg
De keurmerken helpen vaatpatiënten en zorgverzekeraars een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaat- en spataderzorg wordt aangeboden.

 

Bekijk op de website van Harteraad welke ziekenhuizen deze keurmerken hebben ontvangen.

Bekijk alle keurmerken van VieCuri Medisch Centrum.

 

De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.

 

Logo Vaatkeurmerk Logo Spataderkeurmerk

 

Spataderkeurmerk
Scroll voor meer informatie