Patiënt in wachtruimte

VieCuri op 6e plaats in de AD Top 100 “Beste Ziekenhuizen van Nederland”

Datum: 9 november 2018

Op 9 november 2018 werd de 15e editie van de AD Top 100 “Beste Ziekenhuizen van Nederland” bekend gemaakt. VieCuri heeft een mooi resultaat geboekt door op de 6e plaats te eindigen in de categorie Topklinische Ziekenhuizen.

 

Naast het STZ-keurmerk Topklinisch Ziekenhuis, dat VieCuri onlangs opnieuw en voor 5 jaar behaalde, laat ook deze mooie positie in de AD Top 100 zien dat VieCuri de kwaliteit van zorg heel serieus neemt en dat zij veel aandacht heeft voor patiënttevredenheid.  


“Zonder ambitieuze medewerkers en betrokken patiënten hadden we dit resultaat niet kunnen boeken. Het is een beloning voor de inspanningen die gezamenlijk het afgelopen jaar zijn geleverd. Ook voor het komende jaar liggen er weer de nodige uitdagingen voor onze mensen. Voor nu zijn we erg trots op deze goede uitkomst.” aldus Bestuursvoorzitter Ankie van Rossum.


De score is tot stand gekomen doordat de prestaties van de ziekenhuizen beoordeeld zijn op 36 criteria. Deze criteria geven een indicatie van de medische kwaliteit van ziekenhuizen, de organisatie van de zorg en de uitkomsten van operaties. Meer informatie hierover is te vinden op de website van het AD.

VieCuri locatie Venlo tussen bomen
Scroll voor meer informatie