Patiënt in wachtruimte

VieCuri organiseert toonaangevend symposium over coronair angiogram

Datum: 15 februari 2018 |  bijeenkomsten

Vrijdag 13 april vindt in Venlo voor de 14e keer het symposium ‘Diagnostische Coronair Angiografie: een opleiding waard!’ plaats. Dit symposium wordt zeer hoog gewaardeerd door cardiofysiologisch laboranten en cardiologen (in opleiding). Bijzonder zijn de live verbindingen met de hartkatheterisatiekamers in het ziekenhuis.

 

Het symposium wordt georganiseerd door VieCuri Medisch Centrum in samenwerking met Cordis, a Cardinal Health Company. Tijdens de opleidingsdag worden alle aspecten van het coronair angiogram belicht. Ook de betekenis van aanvullende diagnostiek in het cathlab en veiligheid rondom het CAG hebben hun vaste plaats in het programma. De dag wordt verlevendigd met illustratieve live cases, dit keer een sheathless PCI, verschillende manieren om de ernst van een stenose te bepalen (FFR versus iFR) en de behandeling van chronische totaal occlusies (CTO).

 

Het symposium vindt plaats in Theater de Maaspoort in Venlo. Het richt zich met name op cardiofysiologisch laboranten en cardiologen (in opleiding).

 

Ga voor meer informatie over het programma en inschrijven naar www.cag-venlo.nl.

Logo organisatie CAG Venlo
Scroll voor meer informatie