Patiënt in wachtruimte

Inspiratiedag Shared Governance

Datum: 13 september 2017

Korte lijntjes tussen verpleegkundigen en het management. Zelfstandige initiatieven vanuit de werkvloer. Eigenaarschap, verantwoordelijkheid, regie- en zeggenschap. Allemaal mooie resultaten als gevolg van Shared Governance.

 

Waar staat u als verpleegkundige, als VAR/VSB, als opleider, als manager of als bestuurder? Misschien bent u er al mee bezig, of nog niet en is het voor u een relatief nieuw begrip. Wilt u meer weten over de kansen en hoe u mogelijke uitdagingen kunt aanpakken? In navolging op de eerste en succesvolle inspiratiedag in januari 2017, organiseert VieCuri op vrijdag 17 november een tweede bijeenkomst.

 

Praktische informatie

Voor wie: alle geïnteresseerden uit de ziekenhuiszorg, raden van bestuur, managers, teamleiders en verpleegkundigen. Komt u als VAR-lid? Wij bevelen u van harte aan samen te komen met een manager en/of bestuurder.
Locatie: VieCuri Medisch Centrum, Tegelseweg 210, Venlo
Datum en tijd: 17 november van 11.00 tot 14.00 uur
Kosten: gratis

 

Inspiratiedag Shared Governance

Graag delen wij met u onze kennis, ervaring, aanpak, en ontwikkelingen vanuit het perspectief en de rol van onder andere de verpleegkundige, Chief Nursing Officer, het Verpleegkundig Stafbestuur (VSB), Leerhuis, management en de Raad van Bestuur. Vanzelfsprekend is er voldoende tijd voor al uw vragen en het uitwisselen van kennis en ervaringen met collega’s uit andere ziekenhuizen.

 

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze inspiratiedag. Wilt u verder op de hoogte gehouden worden over Shared Governance? Stuur dan een e-mail naar: lverdellen@viecuri.nl.

Verpleegkundige bij patiënt
Scroll voor meer informatie