Patiënt in wachtruimte

Dialogen rondom Dementie

Datum: 6 november 2017

Dagbehandeling en kleinschalige woonvormen voor jonge mensen met dementie. VieCuri organiseert twee keer per jaar de bijeenkomst 'Dialogen rondom Dementie'. De volgende dialoog vindt plaats op maandag 13 november.


Wanneer de diagnose dementie voor het 65ste levensjaar wordt gesteld spreken we over jonge mensen met dementie. Voorafgaande aan de diagnose is er al een heel traject van machteloosheid en verdriet afgelegd en wanneer de diagnose eenmaal gesteld is, volgt een heel nieuw traject  waarin de vraag wordt gesteld en wat nu?
De Zorggroep biedt passende ondersteuning op maat aan jonge mensen met dementie.


Tijdens de bijeenkomst willen we graag stilstaan bij de verschillende dagbehandelingen en woonvormen bij de Zorggroep en overige activiteiten die worden aangeboden in de regio voor jonge mensen met dementie.

Professionals in de zorg
Dialogen rondom Dementie is een initiatief van de vakgroep Geriatrie in VieCuri Medisch Centrum. Het is een informatiebijeenkomst voor professionals in de zorg: klinisch geriaters, verpleegkundigen, huisartsen, cliënten, mantelzorgers en overige hulpverleners.

Dialogen rondom Dementie vindt plaats op maandag 13 november om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in het Auditorium van VieCuri Medisch Centrum, Tegelseweg 210 in Venlo. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig. 

 

oudere persoon borduurt
Scroll voor meer informatie