Patiënt in wachtruimte

Recordopbrengst 4e editie VieAmi Golftoernooi

Datum: 6 juni 2017 |  VieAmi

Vrijdag 2 juni organiseerde VieAmi, de vriendenstichting van VieCuri, voor de vierde keer het VieAmi Golftoernooi. Met dit toernooi haalt VieAmi geld op voor bijzondere projecten voor patiënten. In totaal gingen 21 teams de strijd met elkaar aan voor het goede doel. Dankzij hun bijdrage en die van sponsoren leverde het toernooi een recordopbrengst op van €14.080. Het hele bedrag gaat naar de belevingstuin aangrenzend aan de nog te bouwen Orangerie bij het Oncologiecentrum.


VieAmi kijkt terug op een mooie dag. Het weer zat mee op de prachtig, groene baan van Golfclub Geijsteren. Dat gaf de dag een gouden randje. Kuijpers Utiliteit Zuid ging met de trofee naar huis, de tweede plaats was voor Unica Groep en de derde plaats voor Fagro.

 

Mogelijk gemaakt door:

Het VieAmi Golftoernooi wordt mogelijk gemaakt door de deelnemers en de sponsoren: Golfclub Geijsteren, Cornelissen aannemingsbedrijf, Siemens Healthineers, Kasteeltuinen Arcen, Stichting het Limburgs Landschap, Pulse Business Solutions, Sportgeneeskunde VieCuri, Nizza Bloembinders, Restaurant Grand Café De 19e en de pro van Geijsteren Dave van Mulken.

 

Lees meer over de Orangerie en belevingstuin VieAmi.

VieAmi Golftoernooi
Scroll voor meer informatie