Patiënt in wachtruimte

Junior Kamer Venlo schenkt €2000 aan Orangerie Oncologiecentrum

Datum: 24 februari 2017 |  VieAmi

Vorige week mochten Annette Theuws, directeur van VieAmi, en Paul Nijhuis, chirurg-oncoloog in VieCuri, een cheque van €2000 in ontvangst nemen van Junior Kamer Venlo. Deze schenking is bestemd voor de Orangerie die gebouwd moet gaan worden aan het nieuwe Oncologiecentrum in VieCuri.

 

Tot rust komen

Vriendenstichting VieAmi maakt zich sterk voor deze Orangerie en tuin. Dit moet een aangename plek worden waar patiënten voor of na hun bezoek aan het Oncologiecentrum even kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen.

 

Dankbaar

De Junior Kamer Venlo is een van club young professionals tot 40 jaar, die diverse evenementen organiseren als onderdeel van de maatschappelijke betrokkenheid en verdere persoonlijke ontwikkeling. VieAmi en VieCuri zijn Junior Kamer Venlo zeer dankbaar voor deze schenking.

 

Juniorkamer bij VieAmi op bezoek

 

Matthäus Passion

De Orangerie is ook het goede doel van de baten van de Matthäus Passion 2017 in Venlo. Op Goede Vrijdag 17 april 2017 verzorgt Philharmonie Zuidnederland een bijzondere uitvoering van Bach’s Matthäus Passion in de Sint Martinuskerk in Venlo.  Lees meer op de website van Venlo Musica.

 

Orangerie Meer informatie over Orangerie Oncologiecentrum
overhandiging cheque Juniorkamer

 Scroll voor meer informatie