Patiënt in wachtruimte

VieCuri levert twee genomineerden voor Clinicus van het Jaar 2017!

Datum: 4 december 2017

Elk jaar organiseren de co-assistenten en semi-artsen in Zuid-Nederland de Clinicus van het Jaar-verkiezing. Tijdens deze verkiezing worden de drie beste arts-assistenten en drie beste specialisten uit Zuid-Nederland geselecteerd. Dit jaar behoren dr. Joop Konsten (gastro-intestinaal chirurg in VieCuri) en Martin van Wezenbeek (arts-assistent Chirurgie in VieCuri) tot deze top 3. Een eervolle nominatie voor beide heren! Voor Joop Konsten is dit zelfs de derde nominatie op rij.

 

De verkiezing vraagt aandacht voor onderwijs en begeleiding van co-assistenten en semi-artsen (studenten Geneeskunde in het laatste studiejaar). Zij dragen zelf artsen aan die daar iets speciaals mee hebben. De verkiezing wordt georganiseerd door Medische Studievereniging Pulse. De uitreiking van de Clinicus van het Jaar-prijs is op 29 januari 2018.  

 

Alle co-assistenten en semi-artsen die in Zuid-Nederland werken, mogen stemmen. Dus stem op Joop en Martin als Clinicus van het Jaar 2017! Stem op de website van Pulse.

Joop Konsten en Martin van Wezenbeek
Scroll voor meer informatie