Patiënt in wachtruimte

Speeddaten met een plastisch chirurg

Datum: 27 januari 2016

Op dinsdagavond 16 februari organiseert VieCuri MOOI een open avond op locatie Venlo. Tijdens deze bijeenkomst kunt u op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk vragen te stellen aan de specialisten, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden.

 

Laagdrempelig en uniek

De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen. Men kan geheel vrijblijvend terecht met alle vragen op gebied van plastisch chirurgie: ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, littekencorrecties, Botox en fillers. Maar ook algemene vragen over handchirurgie en borst- en gelaatsreconstructies kunnen gesteld worden.

De specialisten staan u graag te woord voor uitleg of advies. De bezoekers op eerdere avonden geven aan dat zij het laagdrempelige “speeddaten” erg fijn vinden. Plastisch chirurg John Sawor: “Vaak horen we terug: ‘Ik loop al jaren met een vraag en nu dacht ik, dit is het moment om hem te stellen’. We kunnen in deze korte tijd geen problemen oplossen, maar wat we wel kunnen is richting geven. Daar zijn mensen vaak heel blij mee.”

 

Hoe werkt het?

De open avond vindt plaats in het Centrum voor Diagnostiek (route 11) van VieCuri Medisch Centrum, locatie Venlo (Tegelseweg 210). De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

Naast het stellen van een vraag aan een van de aanwezige medisch specialisten, zijn er ook diverse stands met presentaties en informatie over plastische chirurgie. Als tijdens de speeddatesessie blijkt dat u in aanmerking komt voor een onverzekerde behandeling, dan kan meteen een afspraak voor u worden ingepland. Voor verzekerde zorg is eerst een verwijsbrief van de huisarts nodig.

 

U dient zich vooraf aan te melden voor de speeddatesessie (mogelijk tot 15 februari) via www.viecurimooi.nl/speeddate. U kunt ook bellen naar 077 – 320 68 65. Voor de speeddatesessies wordt u ingedeeld in een tijdsblok van een half uur. U kunt vooraf uw voorkeur kenbaar maken. Er geldt het vol=vol principe.

Speeddaten

 Scroll voor meer informatie