Patiënt in wachtruimte

Prachtige legotafel voor onze kinderafdeling!

Datum: 14 april 2016 |  VieAmi

Donderdag 14 april is een prachtige legotafel overhandigd aan de kinderafdeling. Met dank aan een donatie van de bouwbedrijven. Onder het genot van koffie en vlaai werd de legotafel onthuld!

 

Sinds november 2015 maakt VieCuri Venlo gebruik van een vernieuwde kinderafdeling. Tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde kinderafdeling op 21 november 2015 overhandigden de werknemers van de bouwbedrijven een gift van maar liefst €700,-. Geld dat door de werknemers zelf bij elkaar werd gelegd. Zij wilden graag iets voor de kinderen doen en met deze legotafel is dat werkelijkheid geworden.

 

Werknemers van de bouw: bedankt voor deze geweldige donatie!

 

Het initiatief van deze werknemers sluit uitstekend aan bij de doelstelling van VieAmi, vrienden van VieCuri. Samen iets extra’s betekenen voor de patiënten van VieCuri.

Legotafel Kinderafdeling

overhandiging legotafel

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Onze coronaregels zijn versoepeld én we hebben een nieuwe bezoekregeling
  • Virussen verspreiden zich minder snel als iedereen de basisregels volgt: was of desinfecteer regelmatig de handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen.

 

Lees meer over de versoepelingen en de nieuwe bezoekregeling

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray, bij PanSana in Panningen en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Vanaf maandag 1 augustus 2022 kunt u bij Regiopoli Horst (Het Zorghoes) alleen op afspraak terecht voor bloedafname.
Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer