Patiënt in wachtruimte

Vertrek voorzitter RvT en start wervingstraject

Datum: 14 april 2015 |  kwaliteit

In overleg met de Raad van Toezicht heeft prof. dr. ir. Michiel (A.M.) Boersma te kennen gegeven zijn functie als voorzitter van de Raad van Toezicht van STZ-ziekenhuis VieCuri Medisch Centrum per medio 2015 (circa 1 jaar vóór het eind van zijn reguliere zittingstermijn) te zullen neerleggen.

 

Een belangrijke reden voor zijn vervroegde terugtreden is de werklast verbonden aan zijn benoeming tot bijzonder hoogleraar Corporate Governance van (voormalige) nutsbedrijven bij TIAS School for Business and Society (Universiteit van Tilburg) met ingang van 1 oktober 2014 alsmede de daaraan gerelateerde buitenlandse toezichtactiviteiten.

 

De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van VieCuri spreken hierbij bijzondere dank en waardering uit voor de bijdrage die Michiel Boersma vanaf begin 2010 als voorzitter RvT aan de ontwikkeling, continuïteit en resultaten van VieCuri heeft geleverd. Tevens wensen zij hem langs deze weg veel succes en inspiratie in de uitoefening van zijn huidige en toekomstige activiteiten toe.

 

Start werving

Vanwege het vertrek van de heer Boersma is het traject van werving en selectie voor de invulling van zijn opvolging gestart. VieCuri is daarom op zoek naar kandidaten voor de invulling van de functie van voorzitter Raad van Toezicht. Kandidaten die geïnteresseerd zijn kunnen hier meer informatie vinden over de vacature en de profielschets.

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Houd rekening met het volgende:

  • Heeft u een afspraak op de poli? Het dragen van een mondneusmasker is niet verplicht
  • Houd 1,5 meter afstand aan tot andere personen. Daar waar dit niet kan, draag een mondneusmasker
  • Kom alleen (tenzij begeleiding -max. 1 persoon- noodzakelijk is. Bekijk hier de uitzonderingen)
  • Kom niet te vroeg (max. 15 minuten vóór uw afspraak)
  • Verlaat het ziekenhuis direct na uw afspraak, tenzij aanvullend onderzoek nodig is
  • Heeft u corona-achtige klachten? Of bent u in quarantaine of isolatie? Bel vóór uw afspraak met de polikliniek waarmee u de afspraak heeft
  • Bezoekt u een patiënt? Dan krijgt u van ons een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker draagt u tijdens uw bezoek in het ziekenhuis, ook als u bij de patiënt zit
  • Er zijn maximaal twee bezoekers (vanaf 13 jaar) per patiënt per dag zijn toegestaan. De bezoekers mogen niet tegelijkertijd op de patiëntenkamer zijn omdat onze kamers niet groot genoeg zijn om de 1,5 meter te waarborgen.
  • Volg de basisregels: Was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in uw elleboog, schud geen handen, houd 1,5 meter afstand (daar waar kan). 

 

Bekijk hier de actuele bezoekregeling in verband met het coronavirus.

 

Meer weten? Lees hier hoe u zich kunt voorbereiden op uw bezoek aan VieCuri: 

 

Bereid u voor

 

Bloedafname

Voor bloedafname bij VieCuri in Venlo en Venray en bij de regiopoli Reuver (ProVita) kunt u alleen op afspraak terecht. Bij de overige priklocaties kunt u zonder afspraak terecht.

 

Lees meer