Een afbeelding van het coronavirus

VieCuri in beeld

Datum: 17 juli 2019

Ankie van Rossum en IJsbrand Schouten vormen de Raad van Bestuur van VieCuri. Samen blikken ze terug op 2018. Niet aan de hand van een ‘saai en dik rapport’ maar met een visueel jaarverslag.


We blikken terug op 2018 met het Jaarverslag VieCuri in Beeld. Net als vorig jaar doen we dit onder andere aan de hand van cijfers maar vooral met verhalen en beelden. We zijn trots op de prestaties van onze medewerkers. Van verpleegkundigen, facilitair medewerkers, ICT’ers, specialisten, assistenten tot secretaresses. Juist die verhalen - die over je buurman, je nichtje, je moeder, vader of kindje kunnen gaan - maken dit verslag speciaal. Het ziekenhuis is dan ineens geen grote organisatie meer, maar heel dichtbij en persoonlijk.

 

Dat is dan ook precies waar we in geloven. Wij geloven dat patiënten zich beter voelen en sneller herstellen in een omgeving met hoogwaardige zorg én gastvrije medewerkers. Met professionals die elke dag opnieuw het verschil willen maken. Voor de patiënt én als collega’s voor elkaar. Voor en achter de schermen.

 

VieCuri heeft in 2018 voor de komende vijf jaar opnieuw de status van topklinisch ziekenhuis gekregen. Met deze erkenning laten we zien een ambitieus voorhoede-ziekenhuis te zijn. Wij zijn niet ‘zomaar’ een ziekenhuis in de regio. De status van topklinisch ziekenhuis betekent dat we uitblinken in zorg, opleiden en wetenschappelijk onderzoek. Daarom zie je in VieCuri ook zoveel jonge artsen rondlopen. Een aantal van de mooie innovatieve projecten die past bij onze topklinische status, wordt in het verslag in beeld gebracht.

 

Nieuw in VieCuri in Beeld is een overzicht waarin we met video’s en nieuwsartikelen terugblikken op enkele momenten waarop VieCuri het afgelopen jaar in de media is geweest. We laten ook zien hoe we samenwerken in de regio en lichten toe waarom een fusie met het Laurentius Ziekenhuis Roermond noodzakelijk is. VieCuri gaat samen voor beter, elke dag een stukje meer.

 

Bekijk VieCuri in Beeld 2018 

 

Veel kijk- en leesplezier!

 

Ankie van Rossum, voorzitter Raad van Bestuur

IJsbrand Schouten, lid Raad van Bestuur

Cover publieksjaarverslag VieCuri in Beeld 2018
Scroll voor meer informatie