Patiënt met mondkapje krijgt ondersteuning met lopen van een fysiotherapeut

Een belangrijke mijlpaal voor de Cliëntenraad

Datum: 3 juli 2019

De Cliëntenraad sprak enige tijd geleden de vurige wens uit voor de oprichting van een patiëntenpanel. Deze wens is uitgekomen, want het VieCuri patiëntenpanel is een feit.

 

De oprichting van het patiëntenpanel betekent veel voor de Cliëntenraad. Het VieCuri patiëntenpanel geeft (toekomstige) patiënten, bezoekers en inwoners in en rondom Venlo en Venray een duidelijke stem. Deelnemers krijgen de mogelijkheid mee te denken over vraagstukken op het gebied van zorg en behandeling, maar ook over nieuwbouw, fusieplannen of herinrichting van het parkeerterrein.
Door deel te nemen aan het VieCuri patiëntenpanel kunnen leden dus direct invloed uitoefenen op de standpunten van de Cliëntenraad en daarmee dus bijdragen aan de verbetering van de zorg van VieCuri.

 

En dan is het dus zover. Binnen afzienbare tijd kunnen we het VieCuri patiëntenpanel inzetten en vragen stellen aan de deelnemers van het panel. Daarvoor hebben we natuurlijk wel panelleden nodig. Ik nodig u van harte uit zich hiervoor aan te melden. Alle informatie vindt u op de website van VieCuri (www.viecuri.nl/patientenpanel), alsmede de mogelijkheid u aan te melden als panellid.

 

De Cliëntenraad is meer dan verheugd met het behalen van deze mijlpaal. Een belangrijke stap die bij zal dragen aan het nog beter kunnen uitvoeren van ons werk voor u.

 

Namens de Cliëntenraad,
Huub Selen, voorzitter

Poster patiëntenpanel - Denk mee met VieCuri
Huub Seelen
H. (Huub) Selen Voorzitter Cliëntenraad VieCuri
Scroll voor meer informatie