Wondzorgconsulentes

Webinar osteoporose

De Osteoporose Vereniging organiseert een webinar over osteoporose. Onze prof. dr. Joop van den Bergh, internist-endocrinoloog, geeft een uitgebreide uitleg. 

 

Het webinar ‘Hoe hoort mijn behandeling eruit te zien?’ gaat over de behandelrichtlijn voor osteoporose en over de verschillende medicijnen die beschikbaar zijn. De behandelrichtlijn vertelt artsen wat de verschillende stappen zijn in de behandeling van osteoporosepatiënten. Daarnaast beantwoord het webinar vragen als 'hoe is de osteoporosezorg eigenlijk georganiseerd?' en 'waar bestaat de behandeling van osteoporose uit?' 

 

Er zijn geen kosten verbonden aan het webinar. Iedereen met een telefoon, tablet, laptop of computer kan meedoen. We vragen je wel om je van tevoren op te geven. De bijeenkomst is op donderdag 14 maart om 19.30 uur.

 

Meer informatie over het webinar en aanmelden, klik hier.

Scroll voor meer informatie

Binnenkort naar VieCuri?

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan bij alle priklocaties alléén op afspraak. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl. Neem uw digitale of papieren labbrief ('Brief voor het lab') of Zorgdomein (ZD) nummer mee. Deze heeft u nodig om bloed te prikken. 

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken