Wondzorgconsulentes

Voorlichtingsbijeenkomst Zwangerschap en Bevallen

In samenwerking met eerstelijnsverloskundigen, kraamzorgorganisaties en VieCuri worden voorlichtingsbijeenkomsten over zwangerschap en bevallen georganiseerd. Tijdens deze informele bijeenkomst krijg je in kleine groepen informatie over verschillende aspecten rondom de zwangerschap en het bevallen in het Geboortecentrum Noord-Limburg. De avonden zijn het meest geschikt voor aanstaande ouders die tussen de 28 en de 32 weken zwanger zijn.

 

Over de bijeenkomst

Je krijgt een rondleiding in het Geboortecentrum waarbij je meer te weten komt over de samenwerking tussen de verschillende hulpverleners op het gebied van verloskundige zorg en de kraamzorg. Als de zorg het toelaat, kun je ook diverse ruimtes bezichtigen. Er is veel ruimte om vragen te stellen en met de andere aanwezigen over onderwerpen van gedachten te wisselen.

 

Praktische informatie

  • De avond is voor alle aanstaande ouders, ongeacht waar je in behandeling bent
  • De voorlichting vindt plaats op verschillende data. Klik op de aanmeldbutton hieronder om te zien welke data dat zijn
  • De avond vindt plaats in het Geboortecentrum van VieCuri Medisch Centrum Venlo (Professor Gelissensingel 20, Venlo). Het Geboortecentrum vind je op bouwlaag 3. We ontvangen je graag in de wachtkamer om 19.00 uur. De avond duurt tot c.a. 20.30 uur

 

Programma

19.00 uur opening

19.05 uur presentatie informatiefilm

19.30 uur rondleiding geboortecentrum

20.30 uur einde

 

Het is een kleinschalige bijeenkomst (circa 50 aanstaande ouders) in een informele setting, waarbij genoeg ruimte is om je vragen te stellen en met elkaar over onderwerpen van gedachten te wisselen.

 

Voorbereiding

We verzoeken je voor deelname aan deze informatieavond een voorlichtingsvideo te kijken (klik hier).

 

Aanmelden

Meld je aan voor de voorlichtingsavond 'Zwangerschap en bevallen'

Scroll voor meer informatie