Wondzorgconsulentes

Haal je herhaalprik bij pop-uplocatie Venlo!

Vaccineren zonder afspraak? Dat kan! Loop binnen bij onze pop-uplocatie.

 

De GGD opent tijdelijke, regionale priklocaties voor het halen van een herhaalprik tegen het coronavirus. Iedereen kan zonder afspraak binnenlopen bij de locaties voor een vaccinatie of meer uitleg. Ook in VieCuri Venlo en Venray wordt op een aantal dagen geprikt.

 

  •          Dagen: dinsdag 24 en woensdag 25 januari 2023, dinsdag 7 en woensdag 8 februari 2023.
  •          Tijd: van 9.00 - 16.00u
  •          Waar: VieCuri Venlo, Tegelseweg 210. Ruimte tussen route 15 en 16 in, op de begane grond tegenover de apotheek.

 

Kijk op de website van de GGD voor meer informatie over de herhaalprik en alle priklocaties in Noord- en Midden-Limburg: www.ggdlimburgnoord.nl of 0800 – 7070.

 

Scroll voor meer informatie

Belangrijk bericht

Komt u binnenkort naar VieCuri? Bereid u goed voor!

 

Algemene informatie:

  • Bezoekt u een patiënt? Bekijk hier onze bezoekregeling.
  • Heeft u luchtwegklachten? Blijf dan thuis. Is uw bezoek aan het ziekenhuis toch nodig, draag dan een medisch mondneusmasker. Dit mondneusmasker kunt u krijgen bij de receptie.
  • Volg de basisregels: was of desinfecteer regelmatig uw handen, hoest en nies in de elleboog en schud geen handen. Hierdoor verspreiden virussen zich minder snel.

 

Bloedafname

Bloed laten prikken kan alléén op afspraak. Bij alle priklocaties kunt u alleen op afspraak terecht voor bloedafname. Maak zelf een afspraak via www.mijnVieCuri.nl.

 

Log hier in bij mijnVieCuri om zelf een afspraak te maken