Wondzorgconsulentes

CAG Symposium: Teamwork in de beeldvorming binnen de Cardiologie

Op 31 maart 2023 organiseert de afdeling Cardiologie van VieCuri voor de 16de keer het CAG symposium in de Maaspoort in Venlo. Het Coronair AngioGram (CAG) speelt een centrale rol bij de diagnostiek van een groot deel van de cardiologische patiënten. Cardiologisch en radiologisch laboranten, verpleegkundigen, praktijkondersteuners, cardiologen en radiologen (in opleiding), huisartsen en andere zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in beeldvorming binnen de cardiologie zijn van harte uitgenodigd voor dit symposium.

 

Programma

Het programma van deze jaarlijkse themadag is vooral gericht op de cardio-fysiologisch laboranten. Vele aspecten van het CAG, echocardiografie, CTA en MRI zullen worden belicht, maar ook de betekenis van aanvullende diagnostiek in het cathlab en veiligheid rondom het CAG hebben hun vaste plaats in het programma. Verder verlevendigen wij de themadag met illustratieve (ook live) cases.

 

Dit jaar vindt de themadag plaats in 2 zalen. In de Boermanszaal zal het voornamelijk gaan over het CAG en in de Kingmazaal zal de aandacht gevestigd worden op echocardiografie. Het programma heeft vele leermomenten voor cardio-fysiologisch laboranten, cardiologen in opleiding en cardiologen.

 

Accreditatie wordt aangevraagd bij de SBHFL, NVHVV en NVBMH.

 

Inschrijven

Meer weten over het symposium? Lees dan verder op de website of in de flyerAanmelden kan via deze link. 

Scroll voor meer informatie