Wondzorgconsulentes

Officiële opening nieuwe Dialysecentrum

We kunnen niet wachten! We zijn ontzettend trots op ons nieuwe Dialysecentrum en kijken uit naar de ingebruikname. In de week van 4 juli ontvangen wij de eerste patiënten. En op zondag 10 juli vindt de officiële opening plaats.

 

Graag nodigen we iedereen die dat wil uit om ons nieuwe Dialysecentrum te bezoeken. U bent van harte welkom op zondag 10 juli tussen 13.00 en 16.00 uur. U kunt dan op uw gemak door het gehele pand rondlopen.

 

Aanmelden verplicht

Om alles goed te kunnen organiseren, is het voor ons van belang om te weten hoeveel mensen er komen. U kunt u aanmelden via dit aanmeldformulier.


Parkeren/route

  • Komt umet de auto? Het heeft de voorkeur om te parkeren op het Veilingterrein. De route naar het Dialysecentrum is vanaf de hoofdingang aangegeven met borden.
  • Komt u met de auto en parkeert u liever op het reguliere parkeerterrein? U kunt dan het beste via de normale hoofdingang het parkeerterrein oprijden. U rijdt vervolgens door naar parkeerplaats G (helemaal achteraan op het terrein). Daar hebben wij een taxibus geregeld die u eenvoudig naar de nieuwbouw toebrengt. Vanaf die plek kunt u als u dat wilt ook lopen. De route is aangegeven met borden.
  • Het parkeren is gratis voor de bezoekers van de opening van de dialyse.
  • Komt u met een taxi? De taxi kan u afzetten voor de ingang van de nieuwbouw (de taxi volgt bij de Spoedpost de borden ‘Dialysecentrum’).
  • Komt u met de fiets, dan adviseren wij u de fiets te stallen bij de hoofdingang van VieCuri. De route naar ons nieuwe Dialysecentrum is aangegeven met borden.

 

Wij hopen u van harte te mogen verwelkomen op 10 juli!

 

Sandra Klein, Giselon Konings en Marjo van den Essen, teamleiders Dialyse

Lonneke Dambacher, VE-Manager Dialyse

Scroll voor meer informatie