Wondzorgconsulentes

Koningsdag

Deze feestdag valt doordeweeks. Het betekent dat er dan wordt gewerkt alsof het een zondag is. Alle poliklinieken, onderzoeks- en behandelafdelingen zijn gesloten en het is niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen met de secretariaten van de specialisten op de poliklinieken. Alleen de noodzakelijke zorg wordt verleend.

 

Op Koningsdag is het niet mogelijk om bloed te prikken bij onze priklocaties of röntgenfoto's te laten maken. Kijk hier wanneer u terecht kunt om bloed te prikken en röntgenfoto's te laten maken.

 

Heeft u klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van de huisarts of zorgverlener? Bel dan de Huisartsenpost (HAP) via 0900-8818. De assistente stelt u enkele vragen en schat in of u zelf iets kunt doen of langs moet komen. U kunt alleen bij de Huisartsenpost terecht op afspraak.

 

Het landelijke alarmnummer 112 belt u voor spoedeisende hulp, als u denkt dat iemand in uw omgeving of uzelf in een acute levensbedreigende situatie verkeert. U hoeft dan uiteraard niet eerst contact op te nemen met de Huisartsenpost.

 

Scroll voor meer informatie