Patiënt in wachtruimte

Speeddaten bij VieCuri

Van 11 maart tot en met 16 maart vindt de Week van Zorg en Welzijn plaats. Tijdens deze week openen honderden zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren om aan Nederland te laten zien wat werken in zorg en welzijn is.

 

VieCuri gaat speeddaten! 

De afdeling Recruitment & Mobiliteit van VieCuri organiseert deze week op dinsdag 12 en donderdag 14 maart speeddates om werkzoekenden en geïnteresseerden kennis te laten maken met het werken bij VieCuri.

 

  • Wat: speeddaten met het Recruitment team van VieCuri
  • Waar: VieCuri Medisch Centrum locatie Venlo
  • Voor wie: werkzoekenden en geïnteresseerden in het werken bij VieCuri
  • Wanneer: dinsdag 12 en donderdag 14 maart 2019
  • Hoe laat: 9.00 – 18.00 uur.


Iedere dag maken VieCuri professionals het verschil voor patiënten, hun families en elkaar. Goede professionals zijn altijd nodig. Door mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de mogelijkheden binnen VieCuri hopen we hen te enthousiasmeren om te kiezen voor een carrière binnen de zorg.

 

Iedereen is welkom!

Twijfel je of het werken in een ziekenhuis iets voor jou is? Of denk je dat een neefje of nichtje geschikt is voor de zorg? Kom vrijblijvend met ons kennis te maken. Wij helpen jou of hen graag verder. Aanmelden kan tot 8 maart via het aanmeldformulier.

 

Interesse maar je kunt niet op deze dagen?

Bij het aanmeldformulier zit de mogelijkheid om aan te geven of u op deze data of liever een andere tijdstip wilt speeddaten. Zo geven we iedereen de gelegenheid om kennis te maken met ons ziekenhuis als werkgever.

 

Meer informatie of vragen?

Neem dan contact op met onze afdeling Recruitment & Mobiliteit via: recruitment@viecuri.nl.

Speeddaten met VieCuri tijdens de Week van Zorg en Welzijn

 

Scroll voor meer informatie