Patiënt in wachtruimte

Speeddaten met een plastisch chirurg in Venray

Op dinsdag 19 september aanstaande organiseert VieCuri MOOI weer een open avond van 19.00 – 22.00 uur op locatie Venray. Tijdens deze bijeenkomst kunt u op een bijzondere manier kennis maken met de plastisch chirurgen en met behandelingen die worden aangeboden door VieCuri MOOI. Het is mogelijk vragen te stellen aan de specialisten, zonder dat hiervoor het eigen risico aangesproken hoeft te worden.

Laagdrempelig en uniek

De open avond is bedoeld om op een laagdrempelige manier kennis te maken en te ‘speeddaten’ met plastisch chirurgen en geheel vrijblijvend een vraag te stellen. Vorige edities leren dat een ziekenhuis nog regelmatig als hoogdrempelig wordt ervaren. Soms zijn er ook (lange) wachttijden en is er sprake van (in)directe kosten zoals het eigen risico waardoor men door blijft lopen met klachten.


De ‘speeddate’ geeft de mogelijkheid om in een zogenaamd ‘flitsconsult’ uw vraag of probleem voor te leggen aan een van onze plastisch chirurgen. Geheel vrijblijvend! Natuurlijk kunnen onze artsen uw probleem niet meteen oplossen maar ze kunnen wel richting geven. En daar zijn mensen vaak erg blij mee.


De speeddate vindt plaats op onze locatie in Venray (Merseloseweg 130) routenummer 4. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u op de site van VieCuri MOOI!

Scroll voor meer informatie